De ce sa alegem Euro Oltenia Training?

Televiziunea a fost, este si va fi un adevarat miraj pentru multi dintre noi. Nu exista fata care sa nu se fi gandit, macar o data, ce frumos ar fi ca, printr-o minune, sa prezinte stirile intr-o zi la fel ca Andreea Esca, Andreea Berecleanu, Corina Cargea sau Simona Patruleasa! Nu exista baiat care sa nu fi visat ca, poate undeva candva, va putea sa fie ca Marius Tuca, Florin Calinescu, Vadim Vajeu sau Andrei Zaharescu. Pana acum, in Oltenia, televiziunea a fost si a ramas pentru majoritatea oltenilor, doar un miraj. Pana acum!

În curând, sub sloganul „Fii vedeta ta!”, Euro Oltenia Training ofera oricarui oltean, și nu numai, posibilitatea da a intra in aceasta lume mirifica a televiziunii.

Euro Oltenia Training  ofera fiecarui cursant mediul si cunostintele prin care acesta se poate dezvolta personal, si chiar să acceseze  lumea televiziunii! Fiecare cursant va avea ABC-ul televiziunii, fiecare cursant va stapani cunostintele de baza si, mai ales, tehnica necesara pentru a prezenta un jurnal de stiri, pentru a face un stand-up de la un eveniment, pentru a vorbi fara niciun pic de emotie in fata camerei sau a publicului. 

Fara a exagera, credem ca ultimul argument este la fel de important ca si visul de a ajunge la un moment dat pe „sticla”. Din experienta vedetelor TV si a directorilor de statii TV nationale care vor fi trainerii cursurilor, puterea de a-ti stapani emotiile, de a face fata presiunii imense din fata camerei sau a unui public numeros, toate reprezinta mari avantaje pe care cursurile Euro oltenia Training le ofera.

Pastrand proportiile, daca ne permiteti, oferim un curs de dezvoltare personala pe baza tehnicilor de televiziune. O dezvoltare personala in care self-esteem-ul fiecaruia va creste exponential de la curs la curs.

Euro Oltenia Training se adreseaza unui public larg. Pot avea acces la aceasta lume a televiziunii de la tineri pana la „generatia decreteilor” , de la fete de liceu pana la studente si angajate in corporatii si nu numai, de la sportivi care se tema sa dea o declaratie in fata camerei TV pana la politcieni a caror dictie merita cu siguranta imbunatatita, de la midlle mangementul din unele societati comerciale pana la simpli angajati ai acelorasi societati. Fie ca doresc si viseaza la o cariera in TV, fie ca doresc doar sa scape de trac, emotii sau blocajul mental la un discurs public, fie ca doresc sa fie din ce in ce mai stapani pe ei insisi sau pe ele insele, toti sunt bineveniti la cursurile noastre:

Oricine poate participa la aceste cursuri, oricine poate atinge mirajul televiziunii! Doar cu o singura conditie: FII VEDETA TA!

Cui ne adresam?

Cum am precizat in textul de deschidere, cursurile sunt deschise pentru mai multe categorii de varsta. Liceeni, studenti, manageri, sportivi, politicieni, functionari publici. Singura conditie este a fi absolvit cel putin liceul sau a fi elev de liceu in ani terminali.

Cat dureaza cursurile?

Cursurile sunt de doua luni, iar la final veți observa progrese pe linia dezvoltării personale, a posibilității de a prezenta  un  jurnal de stiri generale, a unui jurnal de stiri din sport si a unui stand-up de la un eveniment local.

Cati cursanti sunt intr-o grupa ?

In functie de numarul de inscrieri, o grupa va fi formata din minimum 10 cursanti si maximum 20 de cursanti.

Cand si unde vor avea loc cursurile?

Cursurile se vor tine in fiecare weekend al saptamanii , pe perioada menționaă.  Ele vor avea loc in Studioul TV special amenajat la sediul Euro Oltenia Training din Strada Ana Ipatescu, nr 4A, Municipiul Slatina, Judetul Olt, in spatele centrului Winmarkt. Intr-o zi, o grupa va avea două cursuri a cate 2 ore. 

Cum se lucreaza?

Cursurile se vor baza in proportie de 80-90 la suta pe exercitiu practic. Teoria va fi prezenta doar in limita invatarii cunostintelor minime de televiziune si foto. Este un proiect care si-a dovedit succesul si impactul, el inspirandu-se din trainingul intens la care sunt supusi la televiziunile nationale, timp de cateva luni, aspirantii care vor sa prezinte stiri, sa fie reporteri sau sa prezinte anumite emisiuni la respectivele statii TV.